De vânzare !


Acest blog nu este creat pentru a promova sau vinde vreun produs, fiindcă electronica este doar un hobby pentru mine și nu mă pot considera un specialist în acest domeniu.
În urma schimbării/completării echipamentului sau pur și simplu că nu mai sunt folosite și pe principiul “decât să stea degeaba mai bine să se folosească cineva de ele” am decis ca acestea să fie vândute !
Prețurile sunt mai mult decât decente și ca atare nu sunt negociabile… Pot exista mici discuții atunci cănd se cumpără mai multe repere.
De preferință este ca acestea, în măsura în care este posibil, să fie ridicate direct de la QTH-ul meu. În situația în care se dorește, acestea vor fi trimise doar prin FanCourier iar cumpărătorul va achita toate taxele legate de transport. Pot fi trimise și prin Poșta Română, cu condiția ca banii să fie virați în avans în cont (Banca Transilvania).
Pentru întrebări suplimentare vă rog sa folosiți adresa de e-mail care apare pe pagina de CONTACT.

Lista este în continuă modificare. În cazul în care un obiect este vândut acesta nu va mai aparea aici. Un obiect poate fi reținut maximum 24 de ore, mențiune care va apărea aici.

Pentru a mări imaginile dați click pe ele !

La acest moment au rămas următoarele:

1. Condensator variabil două secțiuni, 25-365 pF fiecare.

Preț 80 lei.

2. Condensator variabil 4 secțiuni, cca 500pF/secțiune. La o secțiune plăcile fac atingere dar se poate rezolva problema !
Preț – 80 lei

3. Condensator variabil 3 secțiuni, puse în paralel au 50-1077pF. Producție americană.

Preț – 50 lei

4 . Lot format din bobina de șoc anodic pe calit (e ruptă la mijloc, dar nu se mișcă decât foarte puțin, care oricum nu are nicio influență), o bobina din cupru argintat ( diametrul sârmei 3mm) și un condensator de 1000 pF/ 5kV.

Preț – 50 lei

5. Lot format din 3 instrumente de curent continuu – 1A, 500mA și Voltmetru care este inscripționat la 3000V dar care necesită o rezistență adițională. Nu se vând separat.
Preț – 100 lei

6. Lot format din suport pentru bobina de filtrul PI și bobină de șoc anodic, ambele din ceramică. Suportul de bobină este puțin ciobit la un capăt pe partea interioară, dar nu are nicio influență. Se vede în ultima imagine. Pentru cine dorește să facă un QRO serios ! Din pozele de mai jos se pot deduce dimensiunile.

Preț – 80 lei.

7. Montaj cu 3 bucăți GU50. Sunt 3 socluri, la unul s-a desprins acea agățătoare pentru capac și 4 lămpi GU50 noi formatate.

Preț – 100 lei


8. Transformator cu ieșiri secundar: 390V, 2×7,5V, 15V, 218V, 100V toate cu sârmă de 0,4 mm. Ideal pentru un final cu 2xGU50.

Preț 70 lei.

9. Transformator cu mai multe iesiri, așa cum apar imaginea de mai jos.

Preț 50 lei.


10. Lot format din 2 condensatori de 1000 pF / 4 KV, noi.

Preț – 75 lei, ambele.

11. Comutatoare pe calit pentru un contact perfect !
– 2 galeți 1×11, calit, contacte argintate, nelipite – 80 lei/buc
– celelalte 40 lei/buc.
*** Primul comutator din dreapta (2×6 poz) s-a vândut.

Comments are closed.